Школа

Наша школа на Facebook-u


Претрага




Анкета

Тест питање?

Одговор 1
Одговор 2
Одговор 3


Резултати

Календар

Септембар 2024
НЕДПОНУТСРЕЧЕТ ПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Банери





Администрација






ЕКСКУРЗИЈЕ

Датум: 01. Jul 2021 12:56 Категорија:

 
У складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја о могућности извођења ђачких екскурзија и припремљеном документацијом, школа је родитељима ученика од првог до шестог разреда понудила одлазак на једнодневну екскурзију. Уз сагласност родитеља 26.јуна 2021.године изведене су екскурзије за ученике  од првог до шестог разреда.
Ученици првог разреда су ишли на једнодневну екскурзију на релацији: Лозница-Тршић-Троноша-Лозница. Циљ екскурзије је  упознавање културног наслеђа наше околине, живота и дела важних историјских личности.         
Ученици другог разреда су ишли на једнодневну екскурзију на релацији: Лозница-Зворник(језеро)-Гучево-Бања Ковиљача-Лозница. Циљ екскурзије је  упознавање околине Лознице, као и упознавање са знаменитостима и обичајима нашег краја.
Ученици трећег разреда су ишли на једнодневну екскурзију на релацији:Лозница-Ваљево-Бранковина-Мишар-Текериш-Лозница. Циљ екскурзије је упознавањезнаменитости и обичаја Колубарског округа. 
Ученици четвртог  разреда су ишли на једнодневну екскурзију на релацији: Лозница-Хопово-Петроварадин-Сремски Карловци-Крушедол-Лозница. Циљ екскурзије упознавање културно-историјских споменика и природних лепота Срема.
Ученици петог  разреда су ишли на једнодневну екскурзију на релацији: Лозница-Београд-Авалски торањ-Зоолошки врт-Лозница. Циљ екскурзије упознавање природних лепота главног града и околине. Планом екскурзија била је предвиђена посета Ботаничкој башти али због епидемиолошке ситуације нису биле дозвољене посете па су ученици  посетили Зоолошки врт. 
Ученици шестог  разреда су ишли на једнодневну екскурзију на релацији:Лозница-Ваљево-Аранђеловац-Топола-Опленац-Лозница. Циљ екскурзије упознавање историје Србије и културно-историјских знаменитости овог краја.
Екскурзије су реализоване преко туристичке агенције “Подрињетурс“, аутобуси су били климатизовани, туристички водичи су пратили ученике и наставнике. Ученици су се вратили пуни утисака и нових искустава